Beton- en mengcentrales

View our offer

Een performante productie capaciteit

De performante productiecapaciteit van onze centrales zorgt ervoor dat aanzienlijke hoeveelheden op korte termijn kunnen aangeleverd worden. Wachttijden blijven zo beperkt. Om de kwaliteit te bewaken en aan de ons opgelegde kwaliteitsnormen te kunnen voldoen, beschikt AC Materials over diverse controlelabo’s waarin gekwalificeerd personeel dagelijks het productieproces en de producten controleert.

Hydraulisch gebonden mengsels

AC Materials beschikt over meerdere mengcentrales voor de productie van hydraulisch gebonden mengsels. In Brugge, Gent, Vlierzele, Puurs en Heist-op-den-Berg worden cementgebonden producten gemaakt op basis van granulaten en zanden, gerecycleerd of van natuurlijke oorsprong. Denk aan stabilisé of zandcement, mager beton en gestabiliseerde steenslagmengsels. Deze producten zijn allemaal beschikbaar onder TRA21 (BENOR) en voldoen aan de eisen zoals gesteld in de laatste versie van het standaardbestek 250 voor de wegenbouw.

Stortklaar beton

De betoncentrales in Brugge, Heist-op-den-Berg, Puurs en Vlierzele produceren stortklaar beton voor constructiewerken en poliervloeren, alsook wegenisbeton en beton voor slibvorm (lineaire elementen). Deze producten worden voornamelijk geleverd met onze eigen betonmixers. We kunnen op aanvraag ook betonpompen inzetten.