Over ons

Afvalstromen van aannemersactiviteiten recycleren en omzetten in secundaire grondstoffen, (gerecycleerde) granulaten verdelen, stortklare beton leveren en pompen, hydraulisch gebonden mengels produceren of gronden tijdelijk opslaan? Bij AC Materials, onderdeel van Square Group, doen we dat op vijf sites verspreid over Vlaanderen. Als groene tak binnen de bouwsector zetten we massaal in op circulariteit en houden zo ook binnen onze groep de cirkel gesloten.

Deel van Square Group

AC Materials is ontstaan uit de groei van de recyclageactiviteiten van Aclagro. Het aannemingsbedrijf voorzag al heel vroeg de nood aan een duurzame oplossing voor de toenemende afvalstromen uit de bouwsector. Als groene tak van de groep leidt AC Materials die stromen vandaag in goede banen en speelt het zo een cruciale rol in het circulaire verhaal van Square Group.

Meer over Square Group

5
Sites in Vlaanderen
90
Werknemers
> 1.000.000 ton
Capaciteit recyclage slooppuin

Onze geschiedenis

Square Group heeft sinds de oprichting van Aclagro in 1975 een mooi traject afgelegd en bouwt nog steeds verder aan de weg. Benieuwd waar onze roots liggen en in welke richting we vandaag als circulaire bouwgroep evolueren?

Naar de tijdlijn

"Ik werk al 8 jaar voor de groep. Het voelt niet als werken, eerder als een tweede thuis. De menselijke aanpak staat centraal. Er is heel veel flexibiliteit & ook de verloning is zeer goed."
Tobias Locy
Site Supervisor (AC Materials/Gent Site)

We care

In alles wat we doen geven we om onze mensen en dragen we zorg voor de omgeving waarin we werken. In ons kwaliteits- en duurzaamheidstreven gaan we altijd the extra mile. Daarnaast onderscheiden we ons, als onderdeel van Square Group, nog meer als verantwoordelijke partner voor de bouw dankzij een circulair groepsmodel. Zo slagen we er pas echt in duurzame waardecreatie te realiseren. 

See how we care

Carrièremogelijkheden

Bent u op zoek naar een uitdaging binnen een dynamische en groeiende groep die investeert in mensen en de nadruk legt op duurzame commerciële activiteiten? Square Group biedt een groot aantal mogelijkheden in verschillende activiteitsdomeinen voor kandidaten die onze dynamiek, onze oriëntatie en ons enthousiasme delen.

Bouw aan jouw carrière met ons