AC Materials

Afvalstromen van aannemersactiviteiten recycleren en omzetten in secundaire grondstoffen, (gerecycleerde) granulaten verdelen, stortklare beton leveren en pompen, hydraulisch gebonden mengsels produceren of gronden tijdelijk opslaan? Bij AC Materials, onderdeel van Square Group, doen we dat op vijf sites verspreid over Vlaanderen. Als groene tak binnen de bouwsector zetten we massaal in op circulariteit en houden zo ook binnen onze groep de cirkel gesloten. 

Ontdek onze circulaire aanpak

Onze expertises

AC Materials is gespecialiseerd in de recyclage van bouw- en slooppuin, de verkoop van granulaten, de productie van funderingsproducten, het leveren en pompen van stortklaar beton en stapelblokken in beton. We hebben ook een E-TOP. 

TOP

Op onze tijdelijke opslagplaats (TOP) kan je terecht met al je niet-verontreinigde uitgegraven gronden en dit volgens de principes van het VLAREBO. We verkopen er ook teelaarde.

Onze sites

We bedienen onze klanten vanuit vijf sites verspreid over Vlaanderen: Brugge, Gent, Heist-op-den-Berg, Puurs en Vlierzele.

We care

In alles wat we doen geven we om onze mensen en dragen we zorg voor de omgeving waarin we werken. In ons kwaliteits- en duurzaamheidstreven gaan we altijd the extra mile. Daarnaast onderscheiden we ons, als onderdeel van Square Group, nog meer als verantwoordelijke partner voor de bouw dankzij een circulair groepsmodel. Zo slagen we er pas echt in duurzame waardecreatie te realiseren.  

See how we care

Werken bij AC Materials

Op zoek naar een uitdaging binnen een dynamische en groeiende groep? Bouw dan samen met ons aan een duurzame toekomst en zet mee, als één grote familie van gemotiveerde en gepassioneerde bouwprofessionals, je schouders onder de meest uitdagende opdrachten. Kom onze familie versterken en vind je perfecte jobmatch.

Onze vacatures